Den barmhjertige samaritan (lydbok) av Cilla Börjlind
Legg til i ønskeliste
Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Unn Vibeke Hol (innleser)

Den barmhjertige samaritan (Olivia Rönning og Tom Stilton #7) lydbok

399,-
(7)
Menneskers galskap, grådighet og konspirasjonsteorier. Politietterforsker Olivia Rönning har forsvunnet. Kollegaene hennes forstår hun må være bortført mot sin vilje. Hennes gode venn Tom Stilton er på landstedet sitt i skjærgården. Men da han hører om Olivias forsvinning, drar han tilbake til Stockholm for å bistå letingen. De finner spor som fører til en enslig hytte i skogen, men da de kommer frem, står hytta i full fyr. Brannmannskapet finner en forbrent kropp i ruinene. Er det Olivia? S…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Kjell Jørgen Holbye (oversetter), Unn Vibeke Hol (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 7 april 2022
Lengde 12:47
Sjanger Krim
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205566675
Menneskers galskap, grådighet og konspirasjonsteorier. Politietterforsker Olivia Rönning har forsvunnet. Kollegaene hennes forstår hun må være bortført mot sin vilje. Hennes gode venn Tom Stilton er på landstedet sitt i skjærgården. Men da han hører om Olivias forsvinning, drar han tilbake til Stockholm for å bistå letingen. De finner spor som fører til en enslig hytte i skogen, men da de kommer frem, står hytta i full fyr. Brannmannskapet finner en forbrent kropp i ruinene. Er det Olivia? Samtidig gjør vaksinemotstandere og konspirasjonsteoretikere hva som helst for å sabotere vaksineleveransene til Sverige. Har det noen sammenheng med kidnappingen av Olivia? Den barmhjertige samaritan er den syvende boken med politietterforsker Olivia Rönning og hennes gode venn Tom Stilton.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Mmmmm

Håper det kommer en oppfølger veldig snart❤️. Her blir du holdt på pinebenken fra første til siste bokstav😰😱. Utrolig bra!

Litt kjedelig

Har lest alle bøkene og likt de veldig godt, men denne synes jeg ble litt for forutsigbar og enkel rett og slett....Kanskje også fordi vi er litt lei av Covid-19.

Igjen og igjen leverer dere.