Gullburet (ebok) av Camilla Läckberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Camilla Läckberg (forfatter)

Gullburet (Faye #1) ebok

179,-
Gullburet er en ny spenningsroman av Camilla Läckberg På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Før…
Ebok 179,- Lydbok 332,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Kari Bolstad (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 mars 2019
Lengde 371 sider
Sjanger Krim
Serie Faye
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205521155
Gullburet er en ny spenningsroman av Camilla Läckberg På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Først er hun rådvill, men så bestemmer hun seg for å ta igjen og begynner å planlegge en grusom hevn. Gullburet er en gripende spenningsroman om en kvinne som blir bedratt og utnyttet, men tar kontroll over sin egen skjebne. En dramatisk beretning om svik, oppreisning og hevn. «En sexy, sensasjonell roman med en berusende hevn og en uventet ømhet - Gullburet er stramt og dyktig fortalt.» Karin Slaughter, forfatter «Men er du glad i psykologiske thrillere og domestic noir, er dette en bok du ikke bør gå glipp av. At "Gullburet" også har noe på hjertet, utover en velskrevet og spennende historie, trekker så absolutt heller ikke ned.» Beate Ellingsen, Heartart blog «[Gullburet] bæres av et kontrollert, velformulert raseri over tingenes tilstand, over den forbannede kjærligheten som kan velte oss alle, over de hjelpeløse kvinnene som blir i sine bur og lukker øynene for ektemennenes forakt. Det er en form som passer Camilla Läckberg som hånd i hanske.» Dagens Nyheter «Den nye Camilla Läckberg er mer dreven og aktuell ... Underholdningsverdien er stor, plottvisten til slutt er særdeles effektfull.» Sydsvenskan «Det er En hunndjevels bekjennelser oppdatert ... Det er lettlest, med driv. Camilla Läckberg har alltid vært suveren til å skape fordoblet spenning ved å fortelle historie på flere tidsplan.» Kristianstadsbladet «Aktuelt, skarpt og raffinert ... Det er en troverdig og dyktig fortalt historie ... Når jeg kommer til den raffinerte og fantastiske slutten, grøsser jeg.» Bohusläningen
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Gullburet

Syns den er svært godt skrevet. Og med en uvanlig tvist og et spennende plott, og en overraskende slutt. Skjønner ingenting av de dårlige vurderingene som enkelte har skrevet. Ja, den er ikke som Fjellbäcka-serien, men veldig spennende. Slukte den på en dag (med natten til hjelp). Anbefales på det varmeste, og nå skal jeg kjøpe neste bok! Gleder meg!

Skuffet

Uten tvil den dårligste boken fra Camilla. Har vært stor fan til nå, men dette var rett og slett skuffende lesing. Ikke spennende, morsom eller interessant. Rett og slett en dårlig historie som kunne vært skrevet som en stil på ungdomsskolen.

Banalt dårlig!

Dette er utvilsomt forfatterens dårligste bok! Rett og slett elendig og svært lite troverdig! Krim? Spenning? Nei, overhode ikke - dette er et makkverk av en bok og tydeligvis et ønske om å skrive litt "fifty shades of grey"... Styr unna!

Spennende lesing

Morsom og spennende, litt mer roman og litt mindre thriller enn de andre bøkene

I perioder en spennende og god bok

Synes denne er betydelig svakere skrevet enn de andre bøkene fra Lackberg. I perioder bygger den fint opp og skaper spenning og forventning, men det ødelegges av noe rotete oppsett i fortellingen. Er enkelt å følge , men overgangene kunne vært smidigere. Blir litt for voldsomt og lite troverdig. En helt grei bok, men skuffende for meg ift de andre bøkene hun har skrevet.