Gullburet (lydbok) av Camilla Läckberg
Legg til i ønskeliste
Camilla Läckberg (forfatter), Yngvild Støen Grotmol (innleser)

Gullburet (Faye #1) lydbok

179,- Veil. pris: 379,-Spar: 200,-
På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Først er hun rådvill, men så bestemmer hun seg for å ta igj…
Lydbok 179,- Ebok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Kari Bolstad (oversetter), Yngvild Støen Grotmol (innleser)
Utgitt 18 mars 2019
Lengde 9:46
Sjanger Krim
Serie Faye
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169617
På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur. En gang var hun en sterk kvinne med ambisjoner, men for Jacks skyld har hun gitt opp alt. Da han sviker henne, blir hele Fayes verden rasert. Plutselig har hun ingenting i det hele tatt. Først er hun rådvill, men så bestemmer hun seg for å ta igjen og begynner å planlegge en grusom hevn. «Gullburet» er en gripende spenningsroman om en kvinne som blir bedratt og utnyttet, men tar kontroll over sin egen skjebne. En dramatisk beretning om svik, oppreisning og hevn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Gullburet

Syns den er svært godt skrevet. Og med en uvanlig tvist og et spennende plott, og en overraskende slutt. Skjønner ingenting av de dårlige vurderingene som enkelte har skrevet. Ja, den er ikke som Fjellbäcka-serien, men veldig spennende. Slukte den på en dag (med natten til hjelp). Anbefales på det varmeste, og nå skal jeg kjøpe neste bok! Gleder meg!

Skuffet

Uten tvil den dårligste boken fra Camilla. Har vært stor fan til nå, men dette var rett og slett skuffende lesing. Ikke spennende, morsom eller interessant. Rett og slett en dårlig historie som kunne vært skrevet som en stil på ungdomsskolen.

Banalt dårlig!

Dette er utvilsomt forfatterens dårligste bok! Rett og slett elendig og svært lite troverdig! Krim? Spenning? Nei, overhode ikke - dette er et makkverk av en bok og tydeligvis et ønske om å skrive litt "fifty shades of grey"... Styr unna!

Spennende lesing

Morsom og spennende, litt mer roman og litt mindre thriller enn de andre bøkene

I perioder en spennende og god bok

Synes denne er betydelig svakere skrevet enn de andre bøkene fra Lackberg. I perioder bygger den fint opp og skaper spenning og forventning, men det ødelegges av noe rotete oppsett i fortellingen. Er enkelt å følge , men overgangene kunne vært smidigere. Blir litt for voldsomt og lite troverdig. En helt grei bok, men skuffende for meg ift de andre bøkene hun har skrevet.