Løgnen (ebok) av C. L. Taylor
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
C. L. Taylor (forfatter), C.L. Taylor (forfatter)

Løgnen ebok

99,-
(2)
Jane Hughes har løyet til alle om hvem hun egentlig er. Da hun og tre venninner begir seg ut på sitt livs eventyr, til et magisk retreat i fjellene i Nepal, har de ingen anelse om at reisen vil bli et forferdelig mareritt, og at bare to reiser tilbake til England i live. Nå, fem år senere, begynner den brutale og sjokkerende sannheten å stige opp til overflaten. Jane har fått et nytt liv og flyttet til et sted der ingen kjenner henne, men en dag med får hun et brev, der det står; Jeg vet …
Ebok 99,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere C. L. Taylor (forfatter), C.L. Taylor (forfatter), Lene Stokseth (oversetter)
Forlag Pantagruel
Utgitt 29 februar 2016
Lengde 441 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788279008002
Jane Hughes har løyet til alle om hvem hun egentlig er. Da hun og tre venninner begir seg ut på sitt livs eventyr, til et magisk retreat i fjellene i Nepal, har de ingen anelse om at reisen vil bli et forferdelig mareritt, og at bare to reiser tilbake til England i live. Nå, fem år senere, begynner den brutale og sjokkerende sannheten å stige opp til overflaten. Jane har fått et nytt liv og flyttet til et sted der ingen kjenner henne, men en dag med får hun et brev, der det står; Jeg vet at du ikke heter Jane Hughes. Noen der ute vet sannheten om hva som egentlig skjedde i Nepal, og denne noen stopper tilsynelatende ikke før Jane, og hele hennes liv, er ødelagt. "Løgnen" er en hjemsøkende thriller. Karakterene er troverdige og komplekse, og hver side er spekket med spenning. For hver tvist, og for hver gang en bit av pusslespillet faller på plass, så øker spenningen mot et intenst klimaks. Denne mørke og troverdige thrilleren vil sette klørne i deg!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Løgnen

Boken begynner tregt, men i slutten av første kapitel dukker det opp noe som fanger interessen min. Historien er delt i to «nåtid» og «for fem år siden» hvor hovedpersonen var på ferie med en venninnegjeng i Nepal. Samholdet mellom venninnene ble satt på knallharde prøver oppe i det øde fjellandskapet. Forfatteren klarer å holde spenningen på et stabilt høyt nivå fra midtveis og helt ut. Jeg klarer nesten ikke å legge boken fra meg, og forfatteren evner sågar å gi avslutningen et lite løft.