Løgnen (lydbok) av C.L. Taylor
Legg til i ønskeliste
C.L. Taylor (forfatter), Thea Green Lundberg (oppleser)

Løgnen lydbok

179,-
Hun burde ikke lagt sitt liv i deres hender... Jane og tre bestevenninner reiser til Nepal. De tar inn på et resort, skal hygge seg sammen og fi nne ro i sjelen. Men det viser seg at noe er fryktelig galt. Snart settes vennskapet på den største prøve. Fem år senere har Jane lagt fortiden bak seg. Hun har begynt et nytt liv. Men så en dag ligger et brev i post kassen. I brevet står det: «Jeg vet du ikke heter Jane Hughes.» Det Jane har holdt skjult er sakte i ferd med å avdekkes. Noen der ut…
Lydbok 179,- Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere C.L. Taylor (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Thea Green Lundberg (oppleser)
Utgitt 13 juni 2023
Lengde 11:04
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709715
Hun burde ikke lagt sitt liv i deres hender... Jane og tre bestevenninner reiser til Nepal. De tar inn på et resort, skal hygge seg sammen og fi nne ro i sjelen. Men det viser seg at noe er fryktelig galt. Snart settes vennskapet på den største prøve. Fem år senere har Jane lagt fortiden bak seg. Hun har begynt et nytt liv. Men så en dag ligger et brev i post kassen. I brevet står det: «Jeg vet du ikke heter Jane Hughes.» Det Jane har holdt skjult er sakte i ferd med å avdekkes. Noen der ute vet sannheten om hva som egentlig skjedde i Nepal. Og denne noen stopper ikke før Janes liv er ødelagt... Løgnen setter klørne i deg fra første side. En creepy følelse følger deg hele veien. Denne thrilleren uten sidestykke er pakket med spenning.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Løgnen

Boken begynner tregt, men i slutten av første kapitel dukker det opp noe som fanger interessen min. Historien er delt i to «nåtid» og «for fem år siden» hvor hovedpersonen var på ferie med en venninnegjeng i Nepal. Samholdet mellom venninnene ble satt på knallharde prøver oppe i det øde fjellandskapet. Forfatteren klarer å holde spenningen på et stabilt høyt nivå fra midtveis og helt ut. Jeg klarer nesten ikke å legge boken fra meg, og forfatteren evner sågar å gi avslutningen et lite løft.