Paradisets hjerte - kriminalroman (ebok) av Roar Sørensen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Roar Sørensen (forfatter)

Paradisets hjerte (Stein Inge "Stingo" Olsen #4) ebok

49,-
(5)
Fartsfylt, spennende Stingo-krim med mye humor! En nordmann, kjent under navnet «Gullhesten», dør under mystiske omstendigheter på Filippinene. Stingo får i oppdrag å finne ut hva som har skjedd. Etterforskningen fører Stingo dypt inn i det norske miljøet på ferieøya Mactan. Mange har hatt motiv for å drepe Gullhesten, både den filippinske familien hans og nordmenn med kriminell fortid i Norge. Skal Stingo finne ut hvem som står bak, må han ta et oppgjør både med norske venner og filippinske…
Ebok 49,- Lydbok 199,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Roar Sørensen (forfatter)
Forlag Asiaforlaget
Utgitt 19 november 2018
Lengde 305 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299892339
Fartsfylt, spennende Stingo-krim med mye humor! En nordmann, kjent under navnet «Gullhesten», dør under mystiske omstendigheter på Filippinene. Stingo får i oppdrag å finne ut hva som har skjedd. Etterforskningen fører Stingo dypt inn i det norske miljøet på ferieøya Mactan. Mange har hatt motiv for å drepe Gullhesten, både den filippinske familien hans og nordmenn med kriminell fortid i Norge. Skal Stingo finne ut hvem som står bak, må han ta et oppgjør både med norske venner og filippinske gangstere. Paradisets hjerte er fjerde bok om ekspolitimannen Stein Inge Olsen, alias Stingo. Andre bøker i serien: Magellans kors, Smertens aveny (nominert til Rivertonprisen) og Mørkets blod. Alle krimbøkene til Roar Sørensen har fått meget god kritikk, bl.a. flere terningkast 5 i VG. Roar Sørensen - en skjult krimskatt! «Roar Sørensen fortjener mange flere lesere enn han har, for bøkene hans er seriøse underholdningsperler,» skrev VGs anmelder Berit Kobro etter å ha gitt Riverton-nominerte Smertens aveny terningkast 5. Superlativene har drysset over Sørensens krimserie om Stein Inge «Stingo Olsen» fra første bok. Bøkene hans kjennetegnes av humor, et utsøkt språk, glimrende karakterskildringer og ikke minst spenning.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende og velskrevet

Underholdende krim og morsom skildring av nordmenn i "eksil". Bra språk, passelig bruk av klisjeer. En røverhistorie som fungerer bra som lett underholdning på veil til og fra jobb eller lignende. Jeg leste boka med Kindle-appen til Android og det fungerte bra.

Paradisets hjerte

En utrolig fartsfylt krim i ren Robert Ludlum stil. Roar Sørensen har igjen klart det. Det er full fart fra begynnelse til slutt.

En meget bra og underholdende bok Fine dialoger og et glimrende språk