Paradisets hjerte (lydbok) av Roar Sørensen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Roar Sørensen (forfatter), Fredrik Schulze-Krogh (oppleser)

Paradisets hjerte (Stein Inge "Stingo" Olsen #4) lydbok

199,-
(1)
Fartsfylt, spennende Stingo-krim med mye humor! En nordmann, kjent under navnet «Gullhesten», dør under mystiske omstendigheter på Filippinene. Stingo får i oppdrag å finne ut hva som har skjedd. Etterforskningen fører Stingo dypt inn i det norske miljøet på ferieøya Mactan. Mange har hatt motiv for å drepe Gullhesten, både den filippinske familien hans og nordmenn med kriminell fortid i Norge. Skal Stingo finne ut hvem som står bak, må han ta et oppgjør både med norske venner og filippinske ga…
Lydbok 199,- Ebok 49,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Roar Sørensen (forfatter), Fredrik Schulze-Krogh (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 mai 2019
Lengde 7:46
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202638283
Fartsfylt, spennende Stingo-krim med mye humor! En nordmann, kjent under navnet «Gullhesten», dør under mystiske omstendigheter på Filippinene. Stingo får i oppdrag å finne ut hva som har skjedd. Etterforskningen fører Stingo dypt inn i det norske miljøet på ferieøya Mactan. Mange har hatt motiv for å drepe Gullhesten, både den filippinske familien hans og nordmenn med kriminell fortid i Norge. Skal Stingo finne ut hvem som står bak, må han ta et oppgjør både med norske venner og filippinske gangstere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende og velskrevet

Underholdende krim og morsom skildring av nordmenn i "eksil". Bra språk, passelig bruk av klisjeer. En røverhistorie som fungerer bra som lett underholdning på veil til og fra jobb eller lignende. Jeg leste boka med Kindle-appen til Android og det fungerte bra.

Paradisets hjerte

En utrolig fartsfylt krim i ren Robert Ludlum stil. Roar Sørensen har igjen klart det. Det er full fart fra begynnelse til slutt.

En meget bra og underholdende bok Fine dialoger og et glimrende språk