Digg thai - enkel thaimat fra Warunees kjøkken (ebok) av Warunee Bolstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Warunee Bolstad (forfatter)

Digg thai ebok

349,-
Enkel thaimat som du kan lage til hverdags. Oppskrifter med ingredienser du finner i nærbutikken.  DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto. Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kj&osla…
Ebok 349,-

Andre har også kjøpt

Undertittel enkel thaimat fra Warunees kjøkken
Forfattere Warunee Bolstad (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 2 mai 2024
Lengde 191 sider
Sjanger Mat og drikke, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205599710

Enkel thaimat som du kan lage til hverdags. Oppskrifter med ingredienser du finner i nærbutikken. 

DIGG THAI er en uhøytidelig og frisk inngang til thaikjøkkenets smaker og retter. Warunee lager hverdagsmat og viser deg hvordan det skal gjøres på sin Instagram- og TikTok-konto.

Hun er opptatt at det skal være enkelt, og at du skal få oppskrifter på velsmakende hverdagsmat. Hun deler også matopplevelser fra sin barndom i kjøkkenet hos sin mor og bestemor. 

Ettersom Warunee har bodd i Norge i hele sitt liv, er hun opptatt av og vet hva nordmenn liker og har lyst til å lage. Og hun deler selvfølgelig sin vri på fredagstacoen og andre gøyale retter som har blitt superpopulære på nettet. 

Alle rettene i boka er laget med ingredienser som du enkelt får tak i. Det lille knippet med sauser og krydder som du kanskje ikke har fra før, finner du i en velassortert dagligvarebutikk.  

Warunee Bolstad (f. 1985) er oppvokst i et restaurantkjøkken og er selv en selvlært habil kokk. Dette er hennes første kokebok. Tidligere har hun skrevet to bøker om strikking.