Helse på norsk - god helse slik folk ser det (ebok) av Per Fugelli
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Per Fugelli (forfatter), Benedicte Ingstad (forfatter)

Helse på norsk ebok

409,-
Nå foreligger folkets egen helsemelding. Hva er god helse for det norske folk? I 10 år har professorene Benedicte Ingstad og Per Fugelli forsket på folks oppfatninger av hva som ligger i begrepet god helse. Nå foreligger folkets egen helsemelding i form av boken Helse på norsk – God helse slik folk ser det.Her møter vi mange av de 80 personene som er intervjuet i forbindelse med undersøkelsen. De deler sine tanker, følelser og meninger om hva som er god helse for dem. Trivsel, likevekt, å beve…
Ebok 409,-

Andre har også kjøpt

Undertittel god helse slik folk ser det
Forfattere Per Fugelli (forfatter), Benedicte Ingstad (forfatter)
Utgitt 2 november 2012
Lengde 495 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205444997
Nå foreligger folkets egen helsemelding. Hva er god helse for det norske folk?

I 10 år har professorene Benedicte Ingstad og Per Fugelli forsket på folks oppfatninger av hva som ligger i begrepet god helse. Nå foreligger folkets egen helsemelding i form av boken Helse på norsk – God helse slik folk ser det.
Her møter vi mange av de 80 personene som er intervjuet i forbindelse med undersøkelsen. De deler sine tanker, følelser og meninger om hva som er god helse for dem. Trivsel, likevekt, å bevege seg mot egne mål, livskraft og motstandskraft, utpeker seg som helsens grunnstoffer. Hva som truer helsen, hvilke personlige egenskaper som fremmer den, politiske kilder til helse, og helse og religion, er også sentrale temaer i boken.

"...Helse på norsk er et imponerende og inspirerende verk. Boka vil være til glede og nytte for alle som jobber og/eller studerer i helsevesenet, og for interesserte legfolk" .
Pernille Nylehn, Utposten

"Jeg anbefaler både mine fagkolleger og andre med interesse for helseforhold i landet vårt å anskaffe den",

Les anmeldesen av K. Hagestad i Tidskriftet for Den norske legeforening