Kunnskapssamfunnet - hva vil vi med voksnes kvalifisering? (ebok) av Gunnar Grepperud
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Gunnar Grepperud (forfatter), Berith Bergersen (forfatter), Odd Einar Johansen (forfatter), Geir Sæhle (forfatter)

Kunnskapssamfunnet ebok

299,-
Hvordan Norge kan fremstå som et foregangsland for voksnes kvalifisering? Det hevdes at den menneskelige ressursen utgjør 80 prosent av vår nasjonalformue. Kunnskapssamfunnet forutsetter at denne ressursen vedlikeholdes og utvikles. Det skjer først og fremst ved kontinuerlig kvalifisering gjennom hele livsløpet. Slik kvalifisering er satt i system for barn og unge, mens voksne langt fra har vært viet samme oppmerksomhet. På slutten av 1990-tallet så man for seg et gjennombrudd for voksnes lærin…
Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hva vil vi med voksnes kvalifisering?
Forfattere Gunnar Grepperud (forfatter), Berith Bergersen (forfatter), Odd Einar Johansen (forfatter), Geir Sæhle (forfatter)
Utgitt 2 november 2012
Lengde 151 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205444768
Hvordan Norge kan fremstå som et foregangsland for voksnes kvalifisering? Det hevdes at den menneskelige ressursen utgjør 80 prosent av vår nasjonalformue. Kunnskapssamfunnet forutsetter at denne ressursen vedlikeholdes og utvikles. Det skjer først og fremst ved kontinuerlig kvalifisering gjennom hele livsløpet. Slik kvalifisering er satt i system for barn og unge, mens voksne langt fra har vært viet samme oppmerksomhet. På slutten av 1990-tallet så man for seg et gjennombrudd for voksnes læring, ved den vedtatte Kompetansereformen. Forfatterne peker på at noe gjennombrudd ikke har skjedd, og de trekker fram viktige årsaker til dette. Med bakgrunn i disse erfaringene og sitt eget arbeid på området fremmer forfatterne forslag til hvordan Norge kan fremstå som et foregangsland for voksnes kvalifisering. Forfatterne har lang erfaring fra arbeid med voksnes kvalifisering, både i høyere utdanning, studieforbundene og den offentlige voksenopplæringen.