Menneskerettigheter - en innføring (ebok) av Knut V. Bergem
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Knut V. Bergem (forfatter), Beate Ekeløve-Slydal (forfatter), Gunnar M. Ekeløve-Slydal (forfatter)

Menneskerettigheter ebok

169,-
Denne boken gir en innføring i ulike typer menneskerettigheter, deres historiske bakgrunn og de mellomstatlige organisasjonene som overvåker dem. Boken er full av eksempler, fra bruken av glattceller og religions- og livssynsundervisning i Norge til internasjonale saker som rettsoppgjør, kamp mot terrorisme, barnearbeid og kritikk av vestlig dobbeltmoral. Boken er glimrende til all undervisning som tar for seg internasjonale spørsmål og for enhver som er opptatt av det samfunnet vi lever i. T…
Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en innføring
Forfattere Knut V. Bergem (redaktør), Knut V. Bergem (forfatter), Beate Ekeløve-Slydal (redaktør), Beate Ekeløve-Slydal (forfatter), Gunnar M. Ekeløve-Slydal (redaktør), Gunnar M. Ekeløve-Slydal (forfatter)
Utgitt 28 november 2013
Lengde 243 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282820189
Denne boken gir en innføring i ulike typer menneskerettigheter, deres historiske bakgrunn og de mellomstatlige organisasjonene som overvåker dem. Boken er full av eksempler, fra bruken av glattceller og religions- og livssynsundervisning i Norge til internasjonale saker som rettsoppgjør, kamp mot terrorisme, barnearbeid og kritikk av vestlig dobbeltmoral. Boken er glimrende til all undervisning som tar for seg internasjonale spørsmål og for enhver som er opptatt av det samfunnet vi lever i. Til nå er den oversatt til bosnisk, serbisk, kroatisk, romanes, russisk, kurdisk, hvitrussisk og usbekisk.