Rektors stillingsvern (ebok) av Bjørn Eriksen
Legg til i ønskeliste
Bjørn Eriksen (forfatter)

Rektors stillingsvern ebok

265,-
Boken handler om stillingsvernet til rektorer og skoleledere En rektor eller skoleleder må arbeide for at skolen skal oppfylle sitt formål, dette er nedfelt i opplæringsloven §§ 1-1 og 1-3. Disse formålsbestemmelsene er ambisiøse og krevende og stiller store krav til skolen, herunder skolens ledelse. Hvis skolens leder ikke lykkes i sin lederrolle, kan skoleeier avslutte arbeidsforholdet. I publisert rettspraksis er det få saker knyttet til stillingsvernet for en rektor …
Ebok 265,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Bjørn Eriksen (forfatter)
Utgitt 2 januar 2017
Lengde 142 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205482463
Boken handler om stillingsvernet til rektorer og skoleledere

En rektor eller skoleleder må arbeide for at skolen skal oppfylle sitt formål, dette er nedfelt i opplæringsloven §§ 1-1 og 1-3. Disse formålsbestemmelsene er ambisiøse og krevende og stiller store krav til skolen, herunder skolens ledelse. Hvis skolens leder ikke lykkes i sin lederrolle, kan skoleeier avslutte arbeidsforholdet. 

I publisert rettspraksis er det få saker knyttet til stillingsvernet for en rektor eller skoleleder. Det betyr ikke at alle skoleledere er fullt ut velfungerende, men at tvistesaker mellom skoleeier og skoleleder løses utenfor domstolene.