Hellemyrsfolket (ebok) av Amalie Skram
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Amalie Skram (forfatter)

Hellemyrsfolket (Hellemyrsfolket) ebok

179,-
(1)
Amalie Skrams Hellemyrsfolket er et av storverkene i norsk og europeisk litteratur. Gjennom fire romaner følger Skram en familie gjennom flere slektsledd. Fortellingen starter med det fattige småbrukerlivet i Hellemyren, så kommer en forrykende skildring av barken To Venners ferd til Mellom-Amerika og Sør-Europa. I siste del skildrer Skram arbeidslivet på Bryggen, og hun skifter perspektiv mellom småkårsfolket og det rike kjøpmannsmiljøet med en rikdom av detaljer, fra dagligliv til høytid, fra…
Ebok 179,- Lydbok 399,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Amalie Skram (forfatter)
Utgitt 16 mai 2013
Lengde 739 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241909528
Amalie Skrams Hellemyrsfolket er et av storverkene i norsk og europeisk litteratur. Gjennom fire romaner følger Skram en familie gjennom flere slektsledd. Fortellingen starter med det fattige småbrukerlivet i Hellemyren, så kommer en forrykende skildring av barken To Venners ferd til Mellom-Amerika og Sør-Europa. I siste del skildrer Skram arbeidslivet på Bryggen, og hun skifter perspektiv mellom småkårsfolket og det rike kjøpmannsmiljøet med en rikdom av detaljer, fra dagligliv til høytid, fra fattigmanns grøt til livet i pompøse salonger.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

ok

Fantastisk historisk roman

Hadde lest deler av den i min ungdomstid, kanskje som en del av pensum den gangen. Men å lese hele historien nå, var virkelig interessant og underholdene. Ikke trist og traurig, men aldeles oppslukende. Kjøp den, hvis du liker historiske romaner!