Shy (ebok) av Max Porter
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Max Porter (forfatter)

Shy ebok

149,- Veil. pris: 249,-Spar: 100,-
En fortelling om en plaget tenåring, skrevet med varme og medmenneskelighet fra en av Storbritannias mest spennende forfattere.  Ting fortsetter å glippe for Shy. Alt han ønsker seg, er å spille plater på platespilleren og få den røde støyen i hjernen til å forsvinne. Men igjen og igjen ødelegger han for seg selv og for dem rundt seg. På Siste Sjanse – et hjem for «veldig forstyrrede unge menn» &nd…
Ebok 149,- Lydbok 349,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Max Porter (forfatter), Bjørn Alex Herrman (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 oktober 2023
Lengde 121 sider
Sjanger Barnebøker, Skjønnlitteratur, Romaner, Familie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205580329

En fortelling om en plaget tenåring, skrevet med varme og medmenneskelighet fra en av Storbritannias mest spennende forfattere. 

Ting fortsetter å glippe for Shy. Alt han ønsker seg, er å spille plater på platespilleren og få den røde støyen i hjernen til å forsvinne. Men igjen og igjen ødelegger han for seg selv og for dem rundt seg. På Siste Sjanse – et hjem for «veldig forstyrrede unge menn» – er han omgitt av mennesker som ønsker å hjelpe ham. Men de nattlige skrekkanfallene som hjemsøker ham, forsvinner ikke. Så i natt gjør han det – det som er begynnelsen på en plan. 

Shy er en roman om skyld, raseri, fantasier og oppvekst, om det å kjenne seg ensom og fortapt – og å erkjenne at man ikke er alene.