Alltid i mitt hjerte ; Under bar himmel ; Umulig å motstå (ebok) av Diana Hamilton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Alltid i mitt hjerte ; Under bar himmel ; Umulig å motstå (Romantikk) ebok

89,-
(1)
Alltid i mitt hjerte Mattie har vært hemmelig forelsket i James siden hun var barn. Derimot har han knapt sett henne, annet enn som en venn. Derfor kommer frieriet hans som en stor overraskelse. Da det første sjokket har lagt seg, begynner Mattie å lure på hensikten. Er det trøst han søker? Eller som en passende vertinne i viktige forretningsmiddager? At James skulle kunne elske henne, føles unektelig ganske fjernt. Men da skjer det noe som forandrer alt! …
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Diana Hamilton (forfatter), Hamilton, Diana / Hannay, Barbara / Lee, Miranda (forfatter), Barbara Hannay (forfatter), Miranda Lee (forfatter)
Utgitt 1 juli 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150736779
Alltid i mitt hjerte Mattie har vært hemmelig forelsket i James siden hun var barn. Derimot har han knapt sett henne, annet enn som en venn. Derfor kommer frieriet hans som en stor overraskelse. Da det første sjokket har lagt seg, begynner Mattie å lure på hensikten. Er det trøst han søker? Eller som en passende vertinne i viktige forretningsmiddager? At James skulle kunne elske henne, føles unektelig ganske fjernt. Men da skjer det noe som forandrer alt! Under bar himmel I London samler Sophie Felsham mot for det hun må gjøre. Med pakket koffert begir hun seg til flyplassen for å reise til den andre siden av jordkloden. Hun har noe veldig viktig å fortelle den australske husdyrprodusenten Mark Winchester - mannen hun seks uker tidligere tilbrakte en lidenskapelig natt sammen med. Umulig å motstå Jordan havner i en merkelig situasjon da Gino, ekskjæresten hennes, kommer tilbake i livet hennes. Han forlot henne for ti år siden, men nå opptrer han som om ikke noe har hendt, og er fast bestemt på å få henne i seng. Og den sexy italieneren vet akkurat hva han skal gjøre for å lokke henne dit.