Alt livet har å by på ; Kunsten å gå videre (ebok) av Janice Lynn
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Janice Lynn (forfatter), Lynn, Janice / Gordon, Abigail (forfatter), Abigail Gordon (forfatter)

Alt livet har å by på ; Kunsten å gå videre (Legeromaner) ebok

99,-
Alt livet har å by på Med to jobber, en syk mamma og et knust hjerte kjemper sykepleieren Carly Evans for å klare hverdagen. Tid til kjærlighet og romantikk finnes ikke. Så da den uimotståelige kirurgen Stone Parker gir henne oppmerksomhet, slites hun mellom fornuft og følelser. Stone gir henne et glimt av en helt annen tilværelse &ndash et liv som Carly så gjerne vil ha. Men hun må være modig nok til å ta sjansen. Kunsten å gå videre For å glemme sin store…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Janice Lynn (forfatter), Lynn, Janice / Gordon, Abigail (forfatter), Abigail Gordon (forfatter), Jan Ingar Vik (oversetter), Heidi Katrine Aune (oversetter), Heidi K. Aune (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 318 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150745658
Alt livet har å by på Med to jobber, en syk mamma og et knust hjerte kjemper sykepleieren Carly Evans for å klare hverdagen. Tid til kjærlighet og romantikk finnes ikke. Så da den uimotståelige kirurgen Stone Parker gir henne oppmerksomhet, slites hun mellom fornuft og følelser. Stone gir henne et glimt av en helt annen tilværelse &ndash et liv som Carly så gjerne vil ha. Men hun må være modig nok til å ta sjansen. Kunsten å gå videre For å glemme sin store sorg bruker Leonie Mitchell all sin tid på jobben på Heatherdales barnesykehus. Når hun fokuserer på de små pasientene, slipper hun å tenke på seg selv og sine bekymringer. Men hun hadde ikke regnet med at den nye sjefen, ortopeden Callum Warrender, skulle være så flott og karismatisk. Det er vanskelig å ignorere hvor trygg hun føler seg i armene hans. Kan den attraktive legen være den som klarer å lege hjertet hennes?