En dans med deg ; Den høyeste prisen ; Vil du ta ... (ebok) av Fiona Harper
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

En dans med deg ; Den høyeste prisen ; Vil du ta ... (Romantikk #1) ebok

89,-
En dans med deg Det ryktes at prima ballerina Allegra Martin har begynt å miste gnisten. Så da hun får tilbud om å medvirke i eventyreren Finn McLeods tv-program, takker hun ja. Allegra viser snart at hun fremdeles er en å regne med, men skal sannheten frem, er det vel helst programmets stjerne, Finn, hun tenker mest på ... Den høyeste prisen Miniserie: Rivalene (1) Endelig har Kiryl fått Alena dit han vil: hun er forelsket i ham, og vil gifte seg med ham. Selv har han helt andre planer. Gjenn…
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Fiona Harper (forfatter), Harper, Fiona / Jordan, Penny / Hannay, Barbara (forfatter), Penny Jordan (forfatter), Barbara Hannay (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Romantikk
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150741353
En dans med deg Det ryktes at prima ballerina Allegra Martin har begynt å miste gnisten. Så da hun får tilbud om å medvirke i eventyreren Finn McLeods tv-program, takker hun ja. Allegra viser snart at hun fremdeles er en å regne med, men skal sannheten frem, er det vel helst programmets stjerne, Finn, hun tenker mest på ... Den høyeste prisen Miniserie: Rivalene (1) Endelig har Kiryl fått Alena dit han vil: hun er forelsket i ham, og vil gifte seg med ham. Selv har han helt andre planer. Gjennom Alena kan han få broren hennes, Vasilii, til å trekke seg fra en stor kontrakt. Men han overraskes av de sterke følelsene som blusser opp. Vil du ta ... Miniserie: Bryllupsrus (1) Tre måter å overleve som brudepike på i din beste venns bryllup: 1. Smil og lat som om du elsker den fæle kjolen din. 2. Behold tålmodigheten da den blivende bruden forvandles til en bridezilla. 3. Hva du enn gjør, ikke bli forelsket i brudgommen! Zoe klarer å følge sine egne råd som brudepike for Bella. Alle bortsett fra ett.