Før natten er slutt ; Beruset av kjærlighet (ebok) av Barbara Dunlop
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Barbara Dunlop (forfatter), Dunlop, Barbara / Lindsay, Yvonne (forfatter), Yvonne Lindsay (forfatter)

Før natten er slutt ; Beruset av kjærlighet (Passion #3) ebok

79,-
(1)
Før natten er slutt En millionær kommer hjem (3/3) Zach Rainer er i Colorado for å forsøke å redde ølbryggeriet sitt. På hotellet støter han på Abigail Jacobs, som er der for å støtte brorens kandidatur til å bli borgermester. Zach og Abby bestemmer seg raskt for å tilbringe en natt sammen - uten at noen av dem engang vet hva den andre heter. Det eneste som kan sikre bryggeriet og de hundretalls ansatte, er en vannlisens, og Zach får det rådet å be en viss Abigail Jacobs om hjelp. Overraskels…
Ebok 79,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Barbara Dunlop (forfatter), Dunlop, Barbara / Lindsay, Yvonne (forfatter), Yvonne Lindsay (forfatter), Siv Rekve (oversetter), Kari Giske (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 312 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Passion
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150734980
Før natten er slutt En millionær kommer hjem (3/3) Zach Rainer er i Colorado for å forsøke å redde ølbryggeriet sitt. På hotellet støter han på Abigail Jacobs, som er der for å støtte brorens kandidatur til å bli borgermester. Zach og Abby bestemmer seg raskt for å tilbringe en natt sammen - uten at noen av dem engang vet hva den andre heter. Det eneste som kan sikre bryggeriet og de hundretalls ansatte, er en vannlisens, og Zach får det rådet å be en viss Abigail Jacobs om hjelp. Overraskelsen er stor da det viser seg at hun er kvinnen fra den fantastiske natten på hotellet! Beruset av kjærlighet Beruset av livet (3) Da Ethan Masters får kjennskap til familiens godt bevarte hemmelighet, blir han svært rystet. Det får ham til å gjøre noe uoverlagt . han tilbringer en eneste natt med en ukjent kvinne og åpner hjertet sitt for henne. Bare synd at han ikke har sett Isobel Fyfe etter det. Inntil hun dukker opp som nyansatt på vingården hans. Nå er han i trøbbel! Isobel er en fri sjel uten noen forpliktelser, og det er slik hun vil ha det. Hvordan kan han få henne til å holde på hemmeligheten hans? Og hvordan skal han kunne holde seg borte fra henne? Med familiens rykte på spill, leker Ethan med ilden, men han vil ha Isobel. Og han er klar for å gjøre hva som helst for å få henne til å holde på hemmeligheten, og for å få henne i seng igjen!