Glohete følelser ; Alt er tillatt (ebok) av Lauren Canan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lauren Canan (forfatter), Canan, Lauren / Child, Maureen (forfatter), Maureen Child (forfatter)

Glohete følelser ; Alt er tillatt (Utpressingen #7) ebok

99,-
(1)
Glohete følelser Utpressingen (7) Gnistene mellom Sophie Prescott og Clay Everett får kontoret til å gløde. Da de endelig får sjansen til å sette arbeidsrollene til side, gir de seg hen til hverandre for én het natt. Fast bestemt på å la det være alt. Men så oppdager Sophie at hun er gravid. Og ikke nok med det, en utpresser truer med å avsløre hemmeligheten hennes. I kaoset som oppstår, settes følelsene deres på prøve, og de oppdager uante sider ved hverandre ... Alt er tillatt …
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lauren Canan (forfatter), Canan, Lauren / Child, Maureen (forfatter), Maureen Child (forfatter), Mona Berge (oversetter), Kari Giske (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 313 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Utpressingen
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150744651
Glohete følelser Utpressingen (7) Gnistene mellom Sophie Prescott og Clay Everett får kontoret til å gløde. Da de endelig får sjansen til å sette arbeidsrollene til side, gir de seg hen til hverandre for én het natt. Fast bestemt på å la det være alt. Men så oppdager Sophie at hun er gravid. Og ikke nok med det, en utpresser truer med å avsløre hemmeligheten hennes. I kaoset som oppstår, settes følelsene deres på prøve, og de oppdager uante sider ved hverandre ... Alt er tillatt Budgiverne (1) Da en skandale truer familiens auksjonshus, mistenker Vance Waverly at det er en fra innsiden som står bak. Kan det være den vakre nye assistenten hans, Charlotte Potter, som planlegger Waverlys fall? Han bestemmer seg for å forføre henne og lokke sannheten ut av henne. Charlotte står overfor et umulige valg - enten avslører hun Waverlys hemmeligheter for den anonyme utpresseren, eller så risikerer hun å miste omsorgen for barnet sitt. Hva hun enn velger, kommer hun til å miste jobben som hun setter stor pris på. Men å miste mannen hun har blitt så forelsket i, ville være mye verre.