I regnskogens hete ; Forskjellige verdener ; Spill (ebok) av Abby Green
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

I regnskogens hete ; Forskjellige verdener ; Spill (Romantikk #1) ebok

99,-
(1)
I regnskogens hete Miniserie: Smigrende fristelser (1) Milliardæren Luca Fonseca har aldri glemt Serena DePiero og den lidenskapelige kvelden de hadde for sju år siden. Nå treffes de igjen på en vandring gjennom Amazonas regnskog, og følelsene våkner til liv. Men spørsmålet er om de kan overvinne den mørke fortiden. Forskjellige verdener Planen var en eneste lidenskapelig natt, men skjebnen ville noe annet. Ellie Brooks ble nemlig gravid, og faren er den supers…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Abby Green (forfatter), Green, Abby / Kendrick, Sharon / Raye Harris, Lynn (forfatter), Sharon Kendrick (forfatter), Lynn Raye Harris (forfatter)
Utgitt 30 juni 2021
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Romantikk
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150740912
I regnskogens hete Miniserie: Smigrende fristelser (1) Milliardæren Luca Fonseca har aldri glemt Serena DePiero og den lidenskapelige kvelden de hadde for sju år siden. Nå treffes de igjen på en vandring gjennom Amazonas regnskog, og følelsene våkner til liv. Men spørsmålet er om de kan overvinne den mørke fortiden. Forskjellige verdener Planen var en eneste lidenskapelig natt, men skjebnen ville noe annet. Ellie Brooks ble nemlig gravid, og faren er den supersexy milliardæren Alek Sarantos. Det burde ikke være noen katastrofe, men de har to helt forskjellige verdensoppfatninger. Så det er bare é n ting å gjøre - hun må fri! Spille for å vinne Miniserie: Hotell Chatsfield (8) Lucilla Chatsfield er den eneste som kan lede familieimperiet videre. Men hennes posisjon trues av den arrogante, men kjekke Christos Giatrakos. Lucilla spiller for å vinne, og da tvinges Christos til å handle.