Lidenskapens toner ; Lykkebegeret ; Den søteste hevnen (ebok) av Mann, Catherine / Lewis, Jennifer / Bianchin, Hele
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Lidenskapens toner ; Lykkebegeret ; Den søteste hevnen (I kampens hete #3) ebok

89,-
(1)
Lidenskapens toner er utgitt som nr. 3 i serien I kampens hete. Da den verdensberømte artisten Malcolm Douglas feier inni den lille byen, har ikke Celia sett ham siden den dagen han knuste hjertet hennes for atten år siden. Hele situasjonen blir snudd opp ned da han påstår at han har kommet for å beskytte henne fra en forfølger. Malcolm, som også er agent for Interpol, vet at den eneste måten å få Celia i sikkerhet på, er ved å ta henne med på Europaturneen sin. Men tiltrekningen han fremdeles …
Ebok 89,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mann, Catherine / Lewis, Jennifer / Bianchin, Hele (forfatter), Catherine Mann (forfatter), Jennifer Lewis (forfatter), Helen Bianchin (forfatter), Ann Mari Thorhus (oversetter), Kari Giske (oversetter), Elisabeth Jansen (oversetter)
Utgitt 1 juli 2021
Lengde 473 sider
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150735109
Lidenskapens toner er utgitt som nr. 3 i serien I kampens hete. Da den verdensberømte artisten Malcolm Douglas feier inni den lille byen, har ikke Celia sett ham siden den dagen han knuste hjertet hennes for atten år siden. Hele situasjonen blir snudd opp ned da han påstår at han har kommet for å beskytte henne fra en forfølger. Malcolm, som også er agent for Interpol, vet at den eneste måten å få Celia i sikkerhet på, er ved å ta henne med på Europaturneen sin. Men tiltrekningen han fremdeles føler for ungdomskjærligheten, truer med å sverte ryktet hans. Og Celia kan ikke la være å bli som forhekset av musikken hans, men kan hun noensinne tilgi ham for det som hente tidligere? Lykkebegeret er utgitt som nr. en i serien Svorne løfter. Annie Sullivan kan ikke tenke seg noe mer spennende og romantisk enn jakten på et gammelt slektsklenodium. Hun har jobben med å passe på Sinclair Drummonds gamle familiegods. Men da hun og sjefen hennes leter gjennom loftet sammen, oppdager hun plutselig at hun ikke kan få nok av ham. Til å være en nyskilt mann som har bestemt seg for å leve alene, er Sinclair ute på tynn is - Annie er forførerisk vakker i en av de gamle kjolene de finner på loftet. Til tross for det, våger han å be henne med på en fin fest på Long Island. Eventyret om Askepott lurer i bakgrunnen, men overlever drømmen de sjokkerende nyhetene han snart skal få høre? Den søteste hevnen Da Shannays ekteskap med milliardæren Marcello Martinez havarerer, forlater hun Spania med en liten hemmelighet i magen. Fire år senere får Marcello tilfeldig vite at han har en datter som Shannay har holdt hemmelig for ham. Nå må han forsøke å få mor og datter til å bli med ham tilbake til Spania. Og så skal han vise at hevnen virkelig kan være søt.