Tornado av følelser ; Vinterbryllup i Vegas (ebok) av Tina Beckett
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / Lynn, Janice (forfatter), Janice Lynn (forfatter)

Tornado av følelser ; Vinterbryllup i Vegas (Legeromaner) ebok

99,-
Tornado av følelser Sykepleieren Hollee Cantrell tror knapt sine egne øyne! Foran henne står legen Clancy deOliveira. Han er bestevennen til eksmannen hennes, men også mannen hun i et svakt øyeblikk kysset for mange år siden. Og ikke nok med at han er den nye kollegaen hennes, de skal også reise ut til et tornadorammet område sammen. Stormen har løyet, men inni henne virvler alle følelsene opp igjen på nytt. Skal hun våge å fortelle ham hva hun føler? Vinterbryllup i Vegas Taylor Ander…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tina Beckett (forfatter), Beckett, Tina / Lynn, Janice (forfatter), Janice Lynn (forfatter), Kirsti J. Myro (oversetter), Oskar Henriksen (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 315 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150765076
Tornado av følelser Sykepleieren Hollee Cantrell tror knapt sine egne øyne! Foran henne står legen Clancy deOliveira. Han er bestevennen til eksmannen hennes, men også mannen hun i et svakt øyeblikk kysset for mange år siden. Og ikke nok med at han er den nye kollegaen hennes, de skal også reise ut til et tornadorammet område sammen. Stormen har løyet, men inni henne virvler alle følelsene opp igjen på nytt. Skal hun våge å fortelle ham hva hun føler? Vinterbryllup i Vegas Taylor Anderson avskyr kvinneforførere. Så da hun under en legekongress i Las Vegas våkner og finner doktor Slade Sain, sykehusets verste casanova, i sengen sin, blir hun skrekkslagen &ndash og det blir ikke bedre av at hun har en giftering på fingeren! Det viser seg at de har inngått et liksomekteskap. Spørsmålet er om julens magi kan få det til å fungere?