Romantiske møter (ebok) av Rachel Branton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rachel Branton (forfatter), Sarah M. Eden (forfatter), Victorine E Lieske (forfatter), Annette Lyon (forfatter), Victorine E. Lieske (forfatter), Heather B. Moore (forfatter), Sariah Wilson (forfatter)

Romantiske møter (6 i 1) ebok

229,-
6 dater ... 6 muligheter til å forelske seg Katys løfte, av Annette Lyon: Etter at den nære venninne dør, må Katy oppfylle det siste ønsket hennes: å gå ut med en Mr. Balmer, som hun aldri før har møtt. En forstandig kvinne, av Sarah M. Eden: Eleanor har i alle år blitt strengt overvåket av sine foreldre. Da de velger den fryktelige Mr. Broadstead til å bli hennes ektemann, tigger hun sin far om et annet alternativ. En ny sjanse, av Heather B. Moore: Virginia trenger å komme til hektene ette…
Ebok 229,- Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachel Branton (forfatter), Sarah M. Eden (forfatter), Victorine E Lieske (forfatter), Annette Lyon (forfatter), Victorine E. Lieske (forfatter), Heather B. Moore (forfatter), Sariah Wilson (forfatter), Åse Feiring Cave (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 10 oktober 2022
Sjanger Noveller, Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Serie 6 i 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202711429
6 dater ... 6 muligheter til å forelske seg Katys løfte, av Annette Lyon: Etter at den nære venninne dør, må Katy oppfylle det siste ønsket hennes: å gå ut med en Mr. Balmer, som hun aldri før har møtt. En forstandig kvinne, av Sarah M. Eden: Eleanor har i alle år blitt strengt overvåket av sine foreldre. Da de velger den fryktelige Mr. Broadstead til å bli hennes ektemann, tigger hun sin far om et annet alternativ. En ny sjanse, av Heather B. Moore: Virginia trenger å komme til hektene etter en skilsmisse, så da hennes beste venninne Millie inviterer henne til Chicago, høres det ut som en god ide. Braelynn på blind date, av Victorine E. Lieske: Da Braelynn går med på en blind date, tror hun først hun har trukket vinnerloddet. Men Tyler er ikke den hun trodde han var ... Biancas håp, av Rachel Branton: Bianca lar seg overtale av søsteren til å gå ut med en fremmed, men han viser seg å være en utålelig mann, og hun vil aldri se ham igjen. Men skjebnen har andre planer for henne ... Blindsone, av Sariah Wilson: Ria har alltid drømt om å møte Den Rette, men hvorfor går det alltid så galt? Har hun kanskje alltid lett på feil sted? "En herlig søt og romantisk samling, med seks fortellinger som alle var kjempekoselige. www.wishfulendings.com "Jeg var så spent på å lese denne samlingen. Tidligere har jeg lest historier av alle bortsett fra en av disse forfatterne, og jeg visste jeg kom til å kose meg. Takk for at dere ikke skuffet meg, damer. De første tre fortellingene er historiske og de andre tre er fra nåtiden, er ikke det flott? De er alle unike og søte." http://www.iamareader.com "En flott samling av søte, romantiske fortellinger, fylt med følelser og håp." Heidi Reads "Denne boka var perfekt for meg! (...) gjorde meg rett og slett lykkelig." Aimee (Getting Your Read On) *****(5 stjerner)