Romantiske møter (lydbok) av Annette Lyon
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Annette Lyon (forfatter), Sarah M. Eden (forfatter), Heather B. Moore (forfatter), Victorine E. Lieske (forfatter), Rachel Branton (forfatter), Sariah Wilson (forfatter), Belinda Skog (oppleser)

Romantiske møter (Romantiske fortellinger #4) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
6 dater ... 6 muligheter til å forelske seg! Katys løfte: Etter at den nære venninne dør, må Katy oppfylle det siste ønsket hennes: å gå ut med en Mr. Balmer, som hun aldri før har møtt. En forstandig kvinne: Eleanor har i alle år blitt strengt overvåket av sine foreldre. Da de velger den fryktelige Mr. Broadstead til å bli hennes ektemann, tigger hun sin far om et annet alternativ. En ny sjanse: Virginia trenger å komme til hektene etter en skilsmisse, så da hennes beste venninne Millie invite…
Lydbok 262,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Annette Lyon (forfatter), Heather B. Moore (redaktør), Sarah M. Eden (forfatter), Åse Feiring Cave (oversetter), Belinda Skog (oppleser), Heather B. Moore (forfatter), Victorine E. Lieske (forfatter), Rachel Branton (forfatter), Sariah Wilson (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 mars 2023
Lengde 8:21
Sjanger Noveller, Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202798222
6 dater ... 6 muligheter til å forelske seg! Katys løfte: Etter at den nære venninne dør, må Katy oppfylle det siste ønsket hennes: å gå ut med en Mr. Balmer, som hun aldri før har møtt. En forstandig kvinne: Eleanor har i alle år blitt strengt overvåket av sine foreldre. Da de velger den fryktelige Mr. Broadstead til å bli hennes ektemann, tigger hun sin far om et annet alternativ. En ny sjanse: Virginia trenger å komme til hektene etter en skilsmisse, så da hennes beste venninne Millie inviterer henne til Chicago, høres det ut som en god ide. Braelynn på blind date: Da Braelynn går med på en blind date, tror hun først hun har trukket vinnerloddet. Men Tyler er ikke den hun trodde han var ... Biancas håp: Bianca lar seg overtale av søsteren til å gå ut med en fremmed, men han viser seg å være en utålelig mann, og hun vil aldri se ham igjen. Men skjebnen har andre planer for henne ... Blindsone: Ria har alltid drømt om å møte Den Rette, men hvorfor går det alltid så galt? Har hun kanskje alltid lett på feil sted?