Action, takk! - hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling? (ebok) av Astrid T. Sinnes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Astrid T. Sinnes (forfatter)

Action, takk! ebok

455,-
Over hele verden demonstrerer unge mennesker for klimahandling. Men det er ikke bare gjennom demonstrasjoner unge mennesker viser handlekraft for en mer bærekraftig utvikling. Unge mennesker går foran ved å endre livsstil og matvaner, ved å handle brukt i stedet for nytt, ved å leve søppelfritt, ta tog i stedet for å fly.  Unge grundere starter nye bærekraftige og sirkulære virksomheter. Unge mennesker saksøker stater, engasjerer seg …
Ebok 455,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hva kan skolen lære av unge menneskers handlinger for bærekraftig utvikling?
Forfattere Astrid T. Sinnes (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 24 april 2020
Lengde 236 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk, Geofag, geografi og miljøkunnskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205542082
Over hele verden demonstrerer unge mennesker for klimahandling. Men det er ikke bare gjennom demonstrasjoner unge mennesker viser handlekraft for en mer bærekraftig utvikling.

Unge mennesker går foran ved å endre livsstil og matvaner, ved å handle brukt i stedet for nytt, ved å leve søppelfritt, ta tog i stedet for å fly.  Unge grundere starter nye bærekraftige og sirkulære virksomheter. Unge mennesker saksøker stater, engasjerer seg i organisasjoner og påvirker gjennom deltakelse i politiske partier.

For å endre verden kan ikke utdanning bare handle om å gi dypere forståelse av klima og miljøproblemer. Vi må lære hvordan vi kan handle for å løse dem. Denne boken tar utgangspunkt i seks sentrale bærekrafts utfordringer og viser gjennom intervjuer med 21 unge handlekraftige mennesker, hvordan deres ideer kan brukes i skolens undervisning. Formålet med boken er å inspirere til en undervisning som kan fremme håp og handlekraft for en mer bærekraftig framtid.