Begynneropplæring i KRLE (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Begynneropplæring i KRLE ebok

259,-
Denne boka handler om begynneropplæring i KRLE og forfatterne belyser ulike elementer ved skolefaget for de yngste elevene. Kapitlene tar for seg blant annet religionsundervisning, etikk og samiske perspektiver, og forfatterne diskuterer varierte arbeidsformer som lek, samtaler, digitale simuleringer, bruk av bøker og tegneserier. Denne fagfellevurderte antologien er et bidrag til hva begynneropplæring i KRLE er – og kan være – ute i skolen. Begynneroppl&ael…
Ebok 259,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kristine Toft Rosland (redaktør), Ragnhild Laird Iversen (redaktør), Eli-Anne Vongraven Eriksen (redaktør)
Utgitt 21 juni 2024
Lengde 193 sider
Sjanger Fagbøker, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202838683

Denne boka handler om begynneropplæring i KRLE og forfatterne belyser ulike elementer ved skolefaget for de yngste elevene. Kapitlene tar for seg blant annet religionsundervisning, etikk og samiske perspektiver, og forfatterne diskuterer varierte arbeidsformer som lek, samtaler, digitale simuleringer, bruk av bøker og tegneserier.

Denne fagfellevurderte antologien er et bidrag til hva begynneropplæring i KRLE er – og kan være – ute i skolen. Begynneropplæring har vært et begrep i norsk skolediskurs i over tjue år og er et sentralt begrep i grunnskolelærerutdanningene. I denne boka drøfter forfatterne hvordan begrepet kan tolkes i KRLE-faglig sammenheng. Formålet med antologien er å undersøke, utforske og diskutere begynneropplæring i KRLE.

Begynneropplæring i KRLE henvender seg til forskere, utdannere, lærerstudenter og lærere.