Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre - en lærebok for terapeuter og veiledere (ebok) av Anne Hilde Vassbø Hagen
Legg til i ønskeliste
Anne Hilde Vassbø Hagen (forfatter), Bente Austbø (forfatter), Vanja Hjelmseth (forfatter), Joanne Dolhanty (forfatter)

Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre ebok

365,-
De fleste foreldre synes det er krevende å forstå og møte vanskelige følelser og utfordrende atferd hos barna sine. Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019. Vi kan bli handlingslammet av kraften i sterke følelser, særlig dem vi er ukomfortable med. Måten vi møter barnas følelser på, henger altså sammen med hvordan vi forholder oss til våre egne. Mange familier trenger ekstra hjelp og støtte n&arin…
Ebok 365,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en lærebok for terapeuter og veiledere
Forfattere Anne Hilde Vassbø Hagen (forfatter), Bente Austbø (forfatter), Vanja Hjelmseth (forfatter), Joanne Dolhanty (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 september 2022
Lengde 280 sider
Sjanger Psykologi, Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205573321

De fleste foreldre synes det er krevende å forstå og møte vanskelige følelser og utfordrende atferd hos barna sine.

Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2019.

Vi kan bli handlingslammet av kraften i sterke følelser, særlig dem vi er ukomfortable med. Måten vi møter barnas følelser på, henger altså sammen med hvordan vi forholder oss til våre egne. Mange familier trenger ekstra hjelp og støtte når utfordringene topper seg og fortvilelsen er stor. Hva kan foreldre gjøre for å utvikle gode strategier for å møte barns vanskelige følelser og atferd?

Denne boken gir en grundig og pedagogisk innføring i en ny foreldreveiledningsmetode – Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (EFST). Metoden innebærer en helt ny måte å tenke rundt barns psykiske vansker på, som vil være nyttig for deg som er familieterapeut, foreldreveileder eller som jobber med barn, ungdom og unge voksne.