Ledelse av en lærende barnehage (ebok) av -
Legg til i ønskeliste
Sissel Mørreaunet (redaktør), Kjell-Åge Gotvassli (redaktør), Kari Hoås Moen (redaktør), Eva Skogen (redaktør)

Ledelse av en lærende barnehage ebok

367,- Veil. pris: 419,-Spar: 52,-
God ledelse er en viktig forutsetningfor å utvikle høy kvalitet på det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Men hva ergod ledelse i denne sammenheng? Forfatterne drøfter dette ut fra sentrale spørsmål som: Hvordan lede en lærendebarnehage? Hvordan motivere personalet til å opprettholde et høyt læringstrykki arbeidet? Hvordan lede veiledning av personalet for å fremme læring? Hvordanlede pedagogisk utviklingsarbeid, kvalitetsutvikling og aksjonslæring i etlærende fellesskap? Hvordan utøve en peda…
Ebok 367,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sissel Mørreaunet (redaktør), Kjell-Åge Gotvassli (redaktør), Kari Hoås Moen (redaktør), Eva Skogen (redaktør)
Utgitt 26 august 2019
Lengde 302 sider
Sjanger Økonomi, næringsliv og ledelse, Fagbøker, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788245033342
God ledelse er en viktig forutsetningfor å utvikle høy kvalitet på det pedagogiske arbeidet i barnehagen. Men hva ergod ledelse i denne sammenheng? Forfatterne drøfter dette ut fra sentrale spørsmål som: Hvordan lede en lærendebarnehage? Hvordan motivere personalet til å opprettholde et høyt læringstrykki arbeidet? Hvordan lede veiledning av personalet for å fremme læring? Hvordanlede pedagogisk utviklingsarbeid, kvalitetsutvikling og aksjonslæring i etlærende fellesskap? Hvordan utøve en pedagogisk ledelse som fremmer læring hosbarn? Boka, som nå er revidert, er skrevet for studenter i styrerutdanningen og forledelsesstudier i barnehagelærerutdanningen. Den er også relevant for forskereinnenfor barnehageledelse, for barnehagestyrere, barnehageeiere og alle som erinteressert i ledelse i barnehagen. I denne reviderte utgaven av boka har vierstattet artikkelen «Et organisasjonsperspektiv på ledelse av en lærendebarnehage» med artikkelen «Godt faglig skjønn og utvikling av barnehagen som enlærende organisasjon». Sissel Mørreaunet er førstelektor i pedagogikk ved Dronning Mauds MinneHøgskole for barnehagelærerutdanning (DMMH). Kjell-Åge Gotvassli er professor i ledelse ved Høgskolen i Nord-Trøndelag ogDronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning. Kari Hoås Moen er dosent ved Dronning Mauds Minne Høgskole forbarnehagelærerutdanning. Eva Skogen har vært førstelektor ved barnehagelærerutdanningen ved OsloMet. Øvrige bidragsytere er Carl Fredrik Dons, Per Tore Granrusten, Tove Lafton,Yngve Skjæveland, Berit Irene Vannebo og Wenche Aasen.