Trygge digitale terapeuter - en guide til digital psykoterapi (ebok) av Kaja Asbjørnsen Betin
Legg til i ønskeliste

Trygge digitale terapeuter ebok

255,-
«Digital psykoterapi» er en bred paraply, som dekker både videoterapi, veiledet internettbehandling, og ulike applikasjoner og programmer. Det har vært delte meninger om digital psykoterapi, men da covid-19-pandemien rammet våren 2020, ble et helt fagfelt nødt til å sette seg inn i hvordan de best mulig kunne følge opp pasientene sine uten å møte dem fysisk. Mange forteller at de vil fortsette å benytte seg av digitale l&oslas…
Ebok 255,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en guide til digital psykoterapi
Forfattere Kaja Asbjørnsen Betin (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 april 2022
Lengde 132 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap, Medisin, helse og sykepleie, Psykologi
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205568556

«Digital psykoterapi» er en bred paraply, som dekker både videoterapi, veiledet internettbehandling, og ulike applikasjoner og programmer.

Det har vært delte meninger om digital psykoterapi, men da covid-19-pandemien rammet våren 2020, ble et helt fagfelt nødt til å sette seg inn i hvordan de best mulig kunne følge opp pasientene sine uten å møte dem fysisk. Mange forteller at de vil fortsette å benytte seg av digitale løsninger når samfunnet vender tilbake til normalen.

Trygge digitale terapeuter gir deg en innføring i fordeler og ulemper ved ulike digitale formater, og hvordan man kan tilpasse forskjellige terapiformer til en digital versjon. Du kan også lese om pasientenes egne erfaringer med digital terapi, og hvordan man ivaretar alliansen når man kommuniserer via skjerm.