Utendørsterapi - en introduksjon (ebok) av Carina Ribe Fernee
Legg til i ønskeliste
Carina Ribe Fernee (forfatter), Vibeke Palucha (forfatter), Iris Anette Olsen (forfatter), Leiv Einar Gabrielsen (forfatter)

Utendørsterapi ebok

309,-
Dette er ei innføringsbok for fagfeltet utendørsterapi. Boka gir innsikt i mangfoldet av muligheter som ligger i naturbasert terapeutisk arbeid. I tillegg viser den hvorfor og hvordan naturen i seg selv både tilrettelegger for og forsterker disse mulighetene. Terapiforståelsen som benyttes, er raus, og naturbasert helsearbeid inkluderer hele spekteret fra helsefremmende folkehelsearbeid og selvhjelp til behandling i spesialisthelsetjenesten. Målet er å bidra med nye ideer og økt inspirasjon ti…
Ebok 309,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en introduksjon
Forfattere Carina Ribe Fernee (forfatter), Vibeke Palucha (forfatter), Iris Anette Olsen (forfatter), Leiv Einar Gabrielsen (forfatter)
Utgitt 16 mars 2023
Lengde 262 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202682156
Dette er ei innføringsbok for fagfeltet utendørsterapi. Boka gir innsikt i mangfoldet av muligheter som ligger i naturbasert terapeutisk arbeid. I tillegg viser den hvorfor og hvordan naturen i seg selv både tilrettelegger for og forsterker disse mulighetene. Terapiforståelsen som benyttes, er raus, og naturbasert helsearbeid inkluderer hele spekteret fra helsefremmende folkehelsearbeid og selvhjelp til behandling i spesialisthelsetjenesten. Målet er å bidra med nye ideer og økt inspirasjon til hvordan man kan drive helsearbeid i, og ved hjelp av, naturen. Boka passer for alle som ønsker å vite mer om hvordan vi kan arbeide for å bedre menneskers livskvalitet og helse i et utemiljø, særlig studenter og fagpersoner innen helsefag, idrettsfag og friluftsliv.