Den gode oppgaven - håndbok i oppgaveskriving på universitet og høyskole (ebok) av Lotte Rienecker
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lotte Rienecker (forfatter), Peter Stray Jørgensen (forfatter)

Den gode oppgaven ebok

424,-
Dette er boken som kan komme til å bety mest for dine studieprestasjoner. Den gode oppgaven er en mye brukt håndbok i oppgaveskriving, og er en bok man har glede av gjennom hele studieløpet. Den passer for studenter i alle fag, på alle nivåer. Boken handler først og fremst om ulike typer selvstendige oppgaver, men inneholder også stoff om bundne oppgaver. Forfatterne tar utgangspunkt i at den selvstendige oppgaven er en sjanger som går på tvers av faggrenser, en sjanger med flere likheter…
Ebok 424,-

Andre har også kjøpt

Undertittel håndbok i oppgaveskriving på universitet og høyskole
Forfattere Lotte Rienecker (forfatter), Peter Stray Jørgensen (forfatter), Signe Skov (medforfatter), Wenche Landaas (oversetter)
Utgitt 19 november 2020
Lengde 306 sider
Sjanger Fagbøker, Språk og litteratur
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788245035483
Dette er boken som kan komme til å bety mest for dine studieprestasjoner. Den gode oppgaven er en mye brukt håndbok i oppgaveskriving, og er en bok man har glede av gjennom hele studieløpet. Den passer for studenter i alle fag, på alle nivåer. Boken handler først og fremst om ulike typer selvstendige oppgaver, men inneholder også stoff om bundne oppgaver. Forfatterne tar utgangspunkt i at den selvstendige oppgaven er en sjanger som går på tvers av faggrenser, en sjanger med flere likheter enn forskjeller på tvers av fag, en sjanger med tilbakevendende elementer. Disse elementene uttrykkes i pentagonmodellen. Argumentasjon og dokumentasjon er to sentrale læremål ved oppgaveskriving. Den gode oppgaven inneholder nå mer om metoder for litteratursøking og om oppgavers litteraturbaserte argumentasjon. Boken er gjennomgående revidert med mange nye modeller og oversikter, skjemaer, aktiviteter og eksempler. Det rike utvalget av kommenterte eksempler er hentet fra et bredt spekter av utdanninger. Forfatterne er ledende i Norden på feltet oppgaveskriving og har mange års erfaring med å undervise og veilede skrivende studenter.