Oppgaveskriving og metode i helse- og sosialfag (ebok) av Diana Astrup Nielsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Diana Astrup Nielsen (forfatter), Thea Qvist Hjørnholm (forfatter), Peter Stray Jørgensen (forfatter)

Oppgaveskriving og metode i helse- og sosialfag ebok

429,-
Skal du gjennomføre et bachelor- eller masterprosjekt i helse- og sosialfag? Denne boken veileder deg gjennom hele prosessen, med råd om hvordan du kan lage en prosjektplan, utforme problemstillinger, velge og bruke egnede metoder - kvantitative, kvalitative og kombinasjoner, sikre at prosjektet er i tråd med etiske retningslinjer, organisere og styre skriveprosessen, analysere, argumentere, diskutere, konkludere og perspektivere, og bruke møtene med veileder godt, og gjennomføre prosjektet inn…
Ebok 429,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Diana Astrup Nielsen (forfatter), Thea Qvist Hjørnholm (forfatter), Peter Stray Jørgensen (forfatter), Wenche Landaas (oversetter)
Utgitt 22 juli 2021
Lengde 341 sider
Sjanger Fagbøker, Språk og litteratur, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788245038484
Skal du gjennomføre et bachelor- eller masterprosjekt i helse- og sosialfag? Denne boken veileder deg gjennom hele prosessen, med råd om hvordan du kan lage en prosjektplan, utforme problemstillinger, velge og bruke egnede metoder - kvantitative, kvalitative og kombinasjoner, sikre at prosjektet er i tråd med etiske retningslinjer, organisere og styre skriveprosessen, analysere, argumentere, diskutere, konkludere og perspektivere, og bruke møtene med veileder godt, og gjennomføre prosjektet innenfor tidsrammen. Innholdsfortegnelse og bokutdrag Last ned omslag Diana Astrup Nielsen og Thea Qvist Hjørnholm har begge lang erfaring med metodeundervisning og veiledning i helse- og sosialfag i høyere utdanning.De to er henholdsvis ergoterapeut og sykepleier. Peter Stray Jørgensen er spesialist på akademisk skriving og studieteknikk. Han har skrevet boken Den gode oppgaven, sammen med Lotte Rienecker. Det sterke forfatterteamet viser på en lett til gjengelig måte hvordan du håndterer alle sider ved det å gjennomføre et bachelor- og masterprosjekt.