Bukkene Bruse drar til syden (lydbok) av Bjørn F. Rørvik
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Bjørn F. Rørvik (forfatter), Gustav Nilsen (oppleser), Silje Hagrim Dahl (oppleser), Ine Finholt Jansen (oppleser), Anders Bye (oppleser)

Bukkene Bruse drar til syden (Bukkene Bruse #4) lydbok

329,-
(5)
Endelig er Bukkene Bruse tilbake! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet. De hadde spart penger også, for i år skulle de dra til Syden.De skulle ikke på noen luksustur akkurat, men den største bukken hadde funnet et sted som var både billig og bra. Så da pakket de badebukser, kosedyr og solbriller - og vannpistol - i tilfelle det er troll i Syden, men det er det jo ikke. For troll tåler jo ikke sol ... Bli med de tre bukkene til fly…
Lydbok 329,- Ebok 201,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Bjørn F. Rørvik (forfatter), Gustav Nilsen (oppleser), Silje Hagrim Dahl (oppleser), Ine Finholt Jansen (oppleser), Anders Bye (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 desember 2019
Lengde 0:14
Sjanger 3-6 år, Morsomme bøker, Barnebøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202664701
Endelig er Bukkene Bruse tilbake! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. Hele vinteren hadde de spinket og spart på høyet. De hadde spart penger også, for i år skulle de dra til Syden.De skulle ikke på noen luksustur akkurat, men den største bukken hadde funnet et sted som var både billig og bra. Så da pakket de badebukser, kosedyr og solbriller - og vannpistol - i tilfelle det er troll i Syden, men det er det jo ikke. For troll tåler jo ikke sol ... Bli med de tre bukkene til flyplassen, til flyet og helt til Syden!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering