Håpløst (lydbok) av Elias Våhlund
Legg til i ønskeliste
Elias Våhlund (forfatter), Agnes Våhlund (forfatter), Jannike Kruse (oppleser)

Håpløst (Håndbok for superhelter #6) lydbok

149,-
(1)
Fortsettelsen fra bok fem er her! Rosenhills sju forsvunne barn er fortsatt ikke funnet. Alle i byen er redde, og folk er sinte både på politiet og Røde maske og gjengen hennes. Hva er de for slags superhelter som ikke kan finne barna? Lisa strever også med å holde superheltgjengen sin samlet. Etter at hun viste Håndboken til vennene sine har Robert og Max lært masse, men ting går i ball for Nick. Hva skjer hvis han gir opp? Og hva skjer med Lisa hvis hun ikke klarer å finne de forsvunne b…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Elias Våhlund (forfatter), Agnes Våhlund (forfatter), Agnes Våhlund (illustratør), Kirsti Vogt (oversetter), Jannike Kruse (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 24 mars 2021
Lengde 0:36
Sjanger 6-9 år, Barnebøker
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248927624
Fortsettelsen fra bok fem er her! Rosenhills sju forsvunne barn er fortsatt ikke funnet. Alle i byen er redde, og folk er sinte både på politiet og Røde maske og gjengen hennes. Hva er de for slags superhelter som ikke kan finne barna? Lisa strever også med å holde superheltgjengen sin samlet. Etter at hun viste Håndboken til vennene sine har Robert og Max lært masse, men ting går i ball for Nick. Hva skjer hvis han gir opp? Og hva skjer med Lisa hvis hun ikke klarer å finne de forsvunne barna eller om hun mislykkes med å skape en sammensveiset gruppe?