Klokka tikker (lydbok) av Katarina Ekstedt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Katarina Ekstedt (forfatter), Anna Winberg (forfatter), Jonas Hoff Oftebro (innleser)

Klokka tikker (Rekordskolen #2) lydbok

229,-
Trøbbel på Rekordskolen! Klokka tikker er den andre lydboka i serien om rekorder, vennskap og eventyr! Silje, Rurik og Kostas stortrives på Rekordskolen. Men en dag forsvinner Siljes favorittlærer Belle. Alle elever og lærere blir bedt om å hjelpe til med å finne henne før det er for sent. Og det haster, for Belle må ta sin livsviktige medisin før det har gått tre dager. Jakten på Belle fører Silje, Kostas og Rurik rundt på øya der skolen ligger, og de oppdager nye og farlige steder de ikke har…
Lydbok 229,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Katarina Ekstedt (forfatter), Anna Winberg (forfatter), Mari Vigdis Wulfsberg (oversetter), Jonas Hoff Oftebro (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 19 september 2022
Lengde 0:52
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Kjærlighet og vennskap
Serie Rekordskolen
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202757625
Trøbbel på Rekordskolen! Klokka tikker er den andre lydboka i serien om rekorder, vennskap og eventyr! Silje, Rurik og Kostas stortrives på Rekordskolen. Men en dag forsvinner Siljes favorittlærer Belle. Alle elever og lærere blir bedt om å hjelpe til med å finne henne før det er for sent. Og det haster, for Belle må ta sin livsviktige medisin før det har gått tre dager. Jakten på Belle fører Silje, Kostas og Rurik rundt på øya der skolen ligger, og de oppdager nye og farlige steder de ikke har sett før, møter rekorddyr som har stukket av fra skolen og løser gåter i forsøket på å finne Belle. Men hun er som forsvunnet fra jordens overflate. Samtidig må elevene klare å komme tidsnok, gjøre skolearbeid, øve på rekordene sine og forsøke å samarbeide - både med venner og fiender. Kostas oppdager at det kiler litt i magen når han er sammen med Manja. Silje stryker på prøven i polyglottkunnskap, får hun da fortsette på skolen? Og hva med Rurik som har så vanskelig for å komme tidsnok? Det eneste som er sikkert er at klokka tikker.