Jenteboka - Ellen og Ninas guide til puberteten (lydbok) av Nina Brochmann
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Nina Brochmann (forfatter), Ellen Støkken Dahl (forfatter), Ellen Støkken Dahl (oppleser), Nina Brochmann (oppleser)

Jenteboka lydbok

149,-
Hva er mensen? Hva er utflod? Må jeg bruke BH? Hva er det som skjer? Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne oppned på tilværelsen. I «Jenteboka» tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge jenter skal ikke google seg fram til svar på de aller vikt…
Lydbok 149,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel Ellen og Ninas guide til puberteten
Forfattere Nina Brochmann (forfatter), Ellen Støkken Dahl (forfatter), Ellen Støkken Dahl (oppleser), Nina Brochmann (oppleser)
Utgitt 1 oktober 2019
Lengde 4:36
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242183002
Hva er mensen? Hva er utflod? Må jeg bruke BH? Hva er det som skjer? Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne oppned på tilværelsen. I «Jenteboka» tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge jenter skal ikke google seg fram til svar på de aller viktigste spørsmålene. Jenteboka er en kvalitetsguide fra to av landets mest populære leger, som kjenner jentekroppen ut og inn. De gir tips, triks, historier fra virkeligheten og gode råd til den som snart skal inn i puberteten. Og fordi noen kommer i puberteten tidlig og andre sent, er denne boka skrevet med tanke på begge tilfeller, og passer for jenter fra 9 til 16 år. Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl er forfatterne bak suksessen «Gleden med skjeden».