Aldri bedre (lydbok) av Alexander Kielland Krag
Legg til i ønskeliste
Alexander Kielland Krag (forfatter), Ulrik William Græsli (innleser), Ulrik Græsli (innleser), Ingrid Giæver (innleser)

Aldri bedre lydbok

329,-
Ny roman fra Uprisvinner Alexander Kielland Krag. Man kan tenke seg «sorg», innbille seg «sorg», men så er den der, sorgen, og alt man har forestilt seg, blekner. Jakob er død, 17 år gammel. Igjen står bestevennen Lucas og ekskjæresten Emma, som på hver sin måte prøver å finne en vei gjennom sorgen etter selvmordet. Burde de skjønt at noe var galt? Kunne de stoppet Jakob fra å ta livet sitt? Kan de noen gang få det bra igjen, når tapet føles så enormt? Og hva om det å gå videre betyr å glemm…
Lydbok 329,- Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alexander Kielland Krag (forfatter), Ulrik William Græsli (innleser), Ulrik Græsli (innleser), Ingrid Giæver (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 februar 2024
Lengde 3:05
Sjanger Barnebøker, Ungdomsbøker, Kjærlighet og vennskap
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205593961
Ny roman fra Uprisvinner Alexander Kielland Krag. Man kan tenke seg «sorg», innbille seg «sorg», men så er den der, sorgen, og alt man har forestilt seg, blekner. Jakob er død, 17 år gammel. Igjen står bestevennen Lucas og ekskjæresten Emma, som på hver sin måte prøver å finne en vei gjennom sorgen etter selvmordet. Burde de skjønt at noe var galt? Kunne de stoppet Jakob fra å ta livet sitt? Kan de noen gang få det bra igjen, når tapet føles så enormt? Og hva om det å gå videre betyr å glemme Jakob? Aldri bedre er en mørk, trist og håpefull bok om hva de største følelsene kan gjøre med oss. Den handler om sorg, om kjærlighet og om det å finne veien videre - også når det føles som om livet aldri kan bli bedre igjen.