Foreldremagi - syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen (lydbok) av Hedvig Montgomery
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (innleser)

Foreldremagi (Foreldremagi-serien) lydbok

179,-
Hvordan får du et lykkelig barn? Hvordan skaper du selvtillit? Hvordan forbereder du barnet på sorgene som kommer? Hvor sint er det egentlig lov å bli? Hvilke feil er de vanligste foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom? Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine erfaringer, beste triks og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med …
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen
Forfattere Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (medforfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (innleser)
Forlag Pilar
Utgitt 21 desember 2018
Lengde 4:02
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516477
Hvordan får du et lykkelig barn? Hvordan skaper du selvtillit? Hvordan forbereder du barnet på sorgene som kommer? Hvor sint er det egentlig lov å bli? Hvilke feil er de vanligste foreldre gjør? Og hva er egentlig det viktigste du som forelder gjør i løpet av en barndom? Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine erfaringer, beste triks og hjelper foreldre å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv. Og hverandre.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Les den hvis du har barn, eller hvis du bare er interessert i mennesker. Jeg tok med meg mye fine tips! Kommunisert på en respektfull måte.,,

Ikke mye magi

Mye prat og lite praktiske råd du egentlig har nytte av her. Ta heller en prat med svigermor enn å bruke penger på denne boka.