Foreldremagi - syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen (ebok) av Hedvig Montgomery
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (forfatter)

Foreldremagi (Foreldremagi-serien) ebok

129,-
(4)
En av de største misforståelsene blant foreldre er å tro at barneoppdragelse er det du gjør når barna oppfører seg dårlig. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine syv steg for å hjelpe foreldre med å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv - og hverandre. Hva er det som gjør at noen barn blir lykkeligere enn andre? Hvordan skaper du selvtillit? Hvorfor burde du la bar…
Ebok 129,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen
Forfattere Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (forfatter), Eivind Sæther (oversetter), Eivind Sæther (medforfatter)
Forlag Pilar
Utgitt 12 mars 2018
Lengde 184 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516200
En av de største misforståelsene blant foreldre er å tro at barneoppdragelse er det du gjør når barna oppfører seg dårlig. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine syv steg for å hjelpe foreldre med å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv - og hverandre. Hva er det som gjør at noen barn blir lykkeligere enn andre? Hvordan skaper du selvtillit? Hvorfor burde du la barna leke i fred, og hvor sint har du egentlig lov til å bli? Kort oppsummert: Hva er det aller viktigste du som mor eller far gjør i løpet av en barndom? Dette er den smarte og enkle boken som hjelper deg å bli den forelderen du ønsker å være. Hedvig Montgomery (f. 1968) er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo. Siden 1999 har hun hatt egen praksis som familieterapeut. Hedvig har fordypning i familieterapi gjennom Institutt for aktiv psykoterapi (IAP), videre-utdanning innen parterapi (EFT) og er i tillegg seminarleder for Famlab i Norge. Hun holder en rekke kurs og foredrag for foreldre, lærere og annet personell om barn og utvikling.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Les den hvis du har barn, eller hvis du bare er interessert i mennesker. Jeg tok med meg mye fine tips! Kommunisert på en respektfull måte.,,

Ikke mye magi

Mye prat og lite praktiske råd du egentlig har nytte av her. Ta heller en prat med svigermor enn å bruke penger på denne boka.