Den farlige leken (lydbok) av Mari Jungstedt
Legg til i ønskeliste
Mari Jungstedt (forfatter), Syntetisk tale (innleser), Bendik Østbye Johannessen (innleser)

Den farlige leken (Anders Knutas #8) lydbok

149,-
(8)
Jenny som går på videregående på Gotlands gymnas har blitt oppdaget av et modellbyrå og gleder seg over sitt nye glamorøse liv i Stockholm. I forbindelse med en motefotografering på den karrige halvøy Furillen, blir fotografen funnet blodig og brutalt banket opp, men fortsatt i live. Kan fotografen fortelle noe til politiet før det er for sent, og gjerningspersonen slår til igjen. Det virker som om det er noen som følger etter Jenny. Hvem er det, og hva er det de planlegger? Den farlige leken…
Lydbok 149,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mari Jungstedt (forfatter), Tine Hokland (oversetter), Syntetisk tale (innleser), Bendik Østbye Johannessen (innleser)
Forlag Goliat forlag
Utgitt 31 desember 2020
Lengde 8:50
Sjanger Krim
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283991116
Jenny som går på videregående på Gotlands gymnas har blitt oppdaget av et modellbyrå og gleder seg over sitt nye glamorøse liv i Stockholm. I forbindelse med en motefotografering på den karrige halvøy Furillen, blir fotografen funnet blodig og brutalt banket opp, men fortsatt i live. Kan fotografen fortelle noe til politiet før det er for sent, og gjerningspersonen slår til igjen. Det virker som om det er noen som følger etter Jenny. Hvem er det, og hva er det de planlegger? Den farlige leken er åttende boka i Mari Jungstedts suksessfulle serie om politietterforsker Anders Knutas og idylliske Gotland.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

👍👍

Spennende, men litt for brå slutt 😬 Det ødla mye av boka!