Sist sett i live (lydbok) av Claire Douglas
Legg til i ønskeliste
Claire Douglas (forfatter), Rudy Claes (innleser)

Sist sett i live lydbok

199,-
Libby har behov for å komme seg vekk for en stund. Ekteskapet med James skranter, så da hun kommer over en annonse om husbytte, slår hun til. For to uker bytter de sin lille leilighet i Bath mot et nydelig hus på den spektakulære kysten av Cornwall. Men Libby får fort en dårlig følelse for huset de skal bo i. Det øde landskapet, som først ga henne fred og ro, virker med ett truende. Er de virkelig alene? Hvorfor føler hun seg da overvåket? Kan det være Jamie som skjuler noe, eller er det …
Lydbok 199,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Claire Douglas (forfatter), Johannes Egenberg Refsdal (oversetter), Johannes Refsdal (oversetter), Rudy Claes (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 23 desember 2022
Lengde 8:37
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205580374
Libby har behov for å komme seg vekk for en stund. Ekteskapet med James skranter, så da hun kommer over en annonse om husbytte, slår hun til. For to uker bytter de sin lille leilighet i Bath mot et nydelig hus på den spektakulære kysten av Cornwall. Men Libby får fort en dårlig følelse for huset de skal bo i. Det øde landskapet, som først ga henne fred og ro, virker med ett truende. Er de virkelig alene? Hvorfor føler hun seg da overvåket? Kan det være Jamie som skjuler noe, eller er det bare Libby som er paranoid? Hvorfor bringer dette huset frem så dårlige minner? Minner fra den gangen hun sist så sin beste venn i live ... og hva hun gjorde.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende!

God story med herlig forviklinger som gjør det spennende