Bånd (lydbok) av Domenico Starnone
Legg til i ønskeliste
Domenico Starnone (forfatter), Andrea Bræin Hovig (innleser), Jan Gunnar Røise (innleser), Ingrid Vollan (innleser)

Bånd lydbok

399,-
En liten, ubehagelig og veldig god roman om gammelt grums. Et psykologisk portrett av en dysfunksjonell familie. Som så mange ekteskap har Vanda og Aldos vært gjenstand for krangler, slitasje og rutinenes nedbrytende kraft. Likevel har det overlevd. Eller det virker sånn. Bruddet i ekteskapet deres ligger langt tilbake i tid, men hvis man ser nærmere etter, er sprekkene og manglene åpenbare. Det er som en skjør vase som kan gå i stykker ved den minste berøring. Eller har det kanskje allerede gå…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Domenico Starnone (forfatter), Lisbet Resløkken (oversetter), Andrea Bræin Hovig (innleser), Jan Gunnar Røise (innleser), Ingrid Vollan (innleser)
Forlag Korall forlag
Utgitt 19 mars 2020
Lengde 4:17
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202610562
En liten, ubehagelig og veldig god roman om gammelt grums. Et psykologisk portrett av en dysfunksjonell familie. Som så mange ekteskap har Vanda og Aldos vært gjenstand for krangler, slitasje og rutinenes nedbrytende kraft. Likevel har det overlevd. Eller det virker sånn. Bruddet i ekteskapet deres ligger langt tilbake i tid, men hvis man ser nærmere etter, er sprekkene og manglene åpenbare. Det er som en skjør vase som kan gå i stykker ved den minste berøring. Eller har det kanskje allerede gått i knas uten at noen vil innrømme det. Likte du Elena Ferrantes Svikne dagar, vil du like denne.