Katalog over mine menn (lydbok) av Helene Uri
Legg til i ønskeliste
Helene Uri (forfatter), Martin Lange (innleser), Haakon Strøm (innleser), Anderz Eide (innleser), Ravdeep Singh Bajwa (innleser), Joakim Gunby (innleser), Ivar Nergaard (innleser)

Katalog over mine menn lydbok

379,-
(2)
En roman om en kvinne med en sterk vilje og et svakt hjerte. Margrete Ecker har en sterk vilje, men et svakt hjerte. Hun vil komme til å trenge et nytt. Det får hun da en ung mann kjører utfor veien en oktoberdag med lav sol. Hans hjerte blir hennes. Hans liv er over, hennes begynner på nytt. Hva gjør det med et menneske å få hjertet til en som skulle ha hatt livet foran seg? Og hva med dem som mistet sønnen sin, men gav bort hjertet hans? Hva har de rett til å forvente, eller til og med kre…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Helene Uri (forfatter), Martin Lange (innleser), Haakon Strøm (innleser), Anderz Eide (innleser), Ravdeep Singh Bajwa (innleser), Joakim Gunby (innleser), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 21 september 2020
Lengde 5:40
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205545908
En roman om en kvinne med en sterk vilje og et svakt hjerte. Margrete Ecker har en sterk vilje, men et svakt hjerte. Hun vil komme til å trenge et nytt. Det får hun da en ung mann kjører utfor veien en oktoberdag med lav sol. Hans hjerte blir hennes. Hans liv er over, hennes begynner på nytt. Hva gjør det med et menneske å få hjertet til en som skulle ha hatt livet foran seg? Og hva med dem som mistet sønnen sin, men gav bort hjertet hans? Hva har de rett til å forvente, eller til og med kreve, av henne som har sønnens hjerte i brystet? Katalog over mine menn er historien om Margrete fortalt av seks menn.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk bok. Helene Uri på sitt beste❤️