Med på leken - roman (lydbok) av Kristin von Hirsch
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Kristin von Hirsch (forfatter), Pia von Hirsch (forfatter), Ingrid Giæver (oppleser), Ingrid Unnur Giæver (oppleser)

Med på leken lydbok

339,-
Sterk og aktuell ungdomsroman. Jeg er Amalie. Lenge ville jeg dø. Den fasen er heldigvis over. Fra og med i dag er jeg ny, og den nye Amalie fokuserer bare på én ting: hevn. Amalie er 18 år når hun blir utsatt for et av de såkalte "gråsoneovergrepene" på fest, der alkohol er involvert og gjerningsmannen er en i bekjentskapskretsen. Smerten og skammen er altoppslukende, og det tar ikke lang tid før hun har mistet alt hun elsker. Men gradvis forvandles.smerten til aggresjon, og.snart er det…
Lydbok 339,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Kristin von Hirsch (forfatter), Pia von Hirsch (forfatter), Ingrid Giæver (oppleser), Ingrid Unnur Giæver (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 7 mars 2022
Lengde 12:09
Sjanger Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569980
Sterk og aktuell ungdomsroman. Jeg er Amalie. Lenge ville jeg dø. Den fasen er heldigvis over. Fra og med i dag er jeg ny, og den nye Amalie fokuserer bare på én ting: hevn. Amalie er 18 år når hun blir utsatt for et av de såkalte "gråsoneovergrepene" på fest, der alkohol er involvert og gjerningsmannen er en i bekjentskapskretsen. Smerten og skammen er altoppslukende, og det tar ikke lang tid før hun har mistet alt hun elsker. Men gradvis forvandles.smerten til aggresjon, og.snart er det bare raseriet som står tilbake. Amalie bestemmer seg. Hun går for hevn, og akter ikke å gi seg før de som har skadet henne selv.ønsker seg døden. Med på leken er en roman som skildrer effekten et seksuelt overgrep kan ha på et menneskes liv. Det er en bok om tap, smerte, sinne og hevn. Men siden livet ofte er det som skjer med deg mens du er opptatt med å planlegge det, er det også en bok om nærhet og kjærlighet, og om kunnskap, fellesskap og solidaritet.