Aksjonæravtaler (ebok) av Jannik Woxholth
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jannik Woxholth (forfatter)

Aksjonæravtaler ebok

1005,-
Aksjonæravtaler åpner for en rekke komplekse rettsspørsmål fordi avtale- og obligasjonsrettslige regler får betydning for aksjeselskapsrettslige problemstillinger og vice versa. I denne boken gis emnet en systematisk og grundig rettslig analyse, samtidig som det er lagt vekt på at stoffet skal være tilgjengelig for praktikeren.Bokens del I og II har en teoretisk innfallsvinkel og analyserer ulike aspekter ved aksjonæravtaler som avtaletype. Deretter, i del III og IV, behandles en rekke enk…
Ebok 1005,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jannik Woxholth (forfatter)
Utgitt 14 august 2017
Lengde 507 sider
Sjanger Fagbøker, Jus
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205502048
Aksjonæravtaler åpner for en rekke komplekse rettsspørsmål fordi avtale- og obligasjonsrettslige regler får betydning for aksjeselskapsrettslige problemstillinger og vice versa.

I denne boken gis emnet en systematisk og grundig rettslig analyse, samtidig som det er lagt vekt på at stoffet skal være tilgjengelig for praktikeren.

Bokens del I og II har en teoretisk innfallsvinkel og analyserer ulike aspekter ved aksjonæravtaler som avtaletype. Deretter, i del III og IV, behandles en rekke enkeltspørsmål som typisk kan oppstå i praksis. Derfor er boken godt egnet som oppslagsverk for den som behøver veiledning i konkrete rettsspørsmål, samtidig som drøftelsene har et solid teoretisk fundament.

Boken inneholder også et vedlegg på engelsk med en komparativ analyse av emnet «aksjonæravtaler» i skandinavisk, tysk og angloamerikansk rett.