Praktisk rettskildelære - juridisk informasjonssøking (ebok) av Pål A. Bertnes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Pål A. Bertnes (forfatter), Halvor Kongshavn (forfatter), Kristian Dahle Trygstad (forfatter)

Praktisk rettskildelære ebok

335,-
Praktisk rettskildelære er skrevet for alle som ønsker å finne frem til relevante juridiske kilder, enten i trykt eller elektronisk form. Forfatterne gir en oversikt over sentrale rettskilder og en beskrivelse av veien til disse kildene. Leserne gjøres dermed kjent med hvor de relevante rettskildene finnes, og hvordan de finnes.Boken gir en grundig gjennomgang av elektroniske veier til kildene, blant annet ved bruk av Lovdata, Gyldendal Rettsdata og Juridisk Nettviser. Boken viser også hvor les…
Ebok 335,-

Andre har også kjøpt

Undertittel juridisk informasjonssøking
Forfattere Pål A. Bertnes (forfatter), Halvor Kongshavn (forfatter), Kristian Dahle Trygstad (forfatter)
Utgitt 18 september 2013
Lengde 252 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205459243
Praktisk rettskildelære er skrevet for alle som ønsker å finne frem til relevante juridiske kilder, enten i trykt eller elektronisk form.

Forfatterne gir en oversikt over sentrale rettskilder og en beskrivelse av veien til disse kildene. Leserne gjøres dermed kjent med hvor de relevante rettskildene finnes, og hvordan de finnes.

Boken gir en grundig gjennomgang av elektroniske veier til kildene, blant annet ved bruk av Lovdata, Gyldendal Rettsdata og Juridisk Nettviser. Boken viser også hvor leseren skal gå for å finne sentrale folkerettslige, EØS-rettslige og menneskerettslige kilder.

Praktisk rettskildelære er et unikt hjelpemiddel for studenter, ferdige jurister, bibliotekarer og andre informasjonsmedarbeidere. Boken kan brukes både som oversiktsverk og oppslagsbok.

 

Bokens innholdsfortegnelse(pdf, 63,96 kB)