Feedback i skolen (ebok) av Egil Weider Hartberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Egil Weider Hartberg (forfatter), Stephen Dobson (forfatter), Lillian Gran (forfatter)

Feedback i skolen ebok

355,-
For å utvikle elevens kompetanse er det avgjørende at læreren gir feedback på en måte som både fremmer læring og anerkjenner eleven. Hvis læreren blir god til å kommunisere vil elevene få undervisning av høy kvalitet. Ulike former for feedback utgjør en stor del av kommunikasjonen.Forfatterne av Feedback i skolen viser en modell som legger til rette for læringsfremmende og anerkjennende feedback. De gjør rede for innhold, tidspunkt og rollefordeling i feedback.Boken gir eksempler på feedbackfor…
Ebok 355,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Egil Weider Hartberg (forfatter), Stephen Dobson (forfatter), Lillian Gran (forfatter)
Utgitt 4 juni 2013
Lengde 158 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap, Pedagogikk
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205456624
For å utvikle elevens kompetanse er det avgjørende at læreren gir feedback på en måte som både fremmer læring og anerkjenner eleven.

Hvis læreren blir god til å kommunisere vil elevene få undervisning av høy kvalitet. Ulike former for feedback utgjør en stor del av kommunikasjonen.

Forfatterne av Feedback i skolen viser en modell som legger til rette for læringsfremmende og anerkjennende feedback. De gjør rede for innhold, tidspunkt og rollefordeling i feedback.

Boken gir eksempler på feedbackformer som gir eleven faglig læring på kort, mellomlang og lang sikt. Med eksemplene søker forfatterne å motivere den som skal forberede eller forbedre egen eller andres bruk av faglig feedback.