Hva er autoetnografi? (ebok) av Bengt Karlsson
Legg til i ønskeliste
Bengt Karlsson (forfatter), Trude Klevan (forfatter), Anna-Sabina Soggiu (forfatter), Knut Tore Sælør (forfatter), Linda Villje (forfatter)

Hva er autoetnografi? (Forskningsmetoder) ebok

219,-
Autoetnografi er en vitenskapsteoretisk, metodisk og praktisk tilnærming innen kvalitativ metode. Ved bruk av autoetnografi forstås personers subjektive erfaringer som en sentral kilde til kunnskap. Målet med en autoetnografisk tilnærming i forskningen er å utfordre forståelser av kunnskap, samt forestillinger og praksiser, som ofte blir tatt for gitt. Autoetnografi benyttes gjerne til å granske og kritisere kulturelle forhold gjennom en linse av personlige erfaringer. Hva er autoetnografi? er…
Ebok 219,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Bengt Karlsson (forfatter), Trude Klevan (forfatter), Anna-Sabina Soggiu (forfatter), Knut Tore Sælør (forfatter), Linda Villje (forfatter)
Utgitt 10 november 2021
Lengde 184 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202738372
Autoetnografi er en vitenskapsteoretisk, metodisk og praktisk tilnærming innen kvalitativ metode. Ved bruk av autoetnografi forstås personers subjektive erfaringer som en sentral kilde til kunnskap. Målet med en autoetnografisk tilnærming i forskningen er å utfordre forståelser av kunnskap, samt forestillinger og praksiser, som ofte blir tatt for gitt. Autoetnografi benyttes gjerne til å granske og kritisere kulturelle forhold gjennom en linse av personlige erfaringer. Hva er autoetnografi? er aktuell for studenter og forskere på alle nivå som er nysgjerrig på autoetnografi som retning innen kvalitative forskningsmetoder.