Pedagogisk veiledning (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lars Gunnar Lingås (redaktør), Knut-Rune Olsen (redaktør)

Pedagogisk veiledning ebok

435,-
Hva gjør en lærer god? Hva er den beste måten å lære på? Dette er grunnleggende spørsmål i et samfunn der kunnskap og danning får økt betydning. Denne boka bygger på empiri og erfaring og viser at pedagogisk veiledning er en av våre viktigste læringsformer. Artiklene dekker tre hovedområder: Del I Pedagogisk veiledning i teori og praksis – noen grunnlagsperspektiver gir nye bidrag til forståelse av veiledningens generelle teoretiske grunnlag, prinsipper og forutsetninger. Del II Veiledning o…
Ebok 435,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lars Gunnar Lingås (redaktør), Knut-Rune Olsen (redaktør)
Utgitt 11 juni 2013
Lengde 232 sider
Sjanger Fagbøker, Pedagogikk, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205456747
Hva gjør en lærer god? Hva er den beste måten å lære på? Dette er grunnleggende spørsmål i et samfunn der kunnskap og danning får økt betydning.

Denne boka bygger på empiri og erfaring og viser at pedagogisk veiledning er en av våre viktigste læringsformer. Artiklene dekker tre hovedområder:

  • Del I Pedagogisk veiledning i teori og praksis – noen grunnlagsperspektiver gir nye bidrag til forståelse av veiledningens generelle teoretiske grunnlag, prinsipper og forutsetninger.
  • Del II Veiledning og lærerutdanning retter søkelyset mot hvordan veiledning kan bidra til å utvikle kunnskaper, holdninger og ferdigheter hos kommende profesjonsutøvere.
  • Del III Veiledning og lærerarbeid gir viktige innspill til hvordan veiledning kan bidra til god kvalitet på læring og danning og de veivalg som treffes i skoler og barnehager og på andre læringsarenaer.

Boka gir en bred teoretisk og praktisk forståelse av fagfeltet og henvender seg til alle som arbeider i lærerutdanning, studenter og lærere i skoler og barnehager. Alle som deltar i veiledningsvirksomhet i yrkesfeltet, vil ha nytte av boka.

 

Innholdsfortegnelse:

 
Innholdsfortegnelse(pdf, 291,72 kB)