Prekær politikk (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Raino Malnes (redaktør)

Prekær politikk ebok

435,-
Dette er en bok som er en innfallsport til mange former for politisk analyse – fra filosofi til komparativ statsvitenskap. Den egner seg særlig godt til innføringsemner i samfunnsvitenskap ved universitet og høyskole. I boken analyseres, beskrives og diskuteres ulike former for prekær politikk. Hva skal til for at det blir strid og rivalisering mellom grupper i et samfunn? Når blir en konflikt voldelig? Finnes det fellestrekk mellom internasjonale konflikter? Hvor mye tåler politiske institusj…
Ebok 435,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Raino Malnes (redaktør)
Utgitt 27 august 2015
Lengde 286 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205489882
Dette er en bok som er en innfallsport til mange former for politisk analyse – fra filosofi til komparativ statsvitenskap. Den egner seg særlig godt til innføringsemner i samfunnsvitenskap ved universitet og høyskole.

I boken analyseres, beskrives og diskuteres ulike former for prekær politikk. Hva skal til for at det blir strid og rivalisering mellom grupper i et samfunn? Når blir en konflikt voldelig? Finnes det fellestrekk mellom internasjonale konflikter? Hvor mye tåler politiske institusjoner av ideologisk fiendskap, separatisme og økonomisk vanskjøtsel?
Boken er redigert av Raino Malnes, som er professor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo.